Η Natasha Kay λέει «Game Over» μέσα από ένα synthwave hit που έγραψαν ο Νίκος Τερζής και ο Νεκτάριος Τυράκης και «μάγεψε» το τηλεοπτικό κοινό.
Το «Game Over» μεταδόθηκε πρώτη φορά τηλεοπτικά στο νέο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς «Να Μ’ Αγαπάς» του Alpha και τα social media γέμισαν με θετικά σχόλια τόσο για το τραγούδι όσο και για τη φωνή της Natasha Kay.
Στο «Game Over», που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen, vintage συνθεσάιζερ, ηλεκτρονικά ντραμς και synth-pop επιρροές δημιουργούν μια ρετρό-φουτουριστική αίσθηση που ενισχύεται από τα μοναδικά φωνητικά της Natasha Kay.
Η Natasha Kay λέει για το τραγούδι: «μου αρέσει όταν ένα κομμάτι δημιουργεί έντονο συναίσθημα και το “Game Over” με έκανε να νιώσω νοσταλγία και δυναμισμό από το πρώτο άκουσμα. Ήθελα πολύ να το ερμηνεύσω και να του δώσω ζωή με τη δική μου προσθήκη! Είναι μεγάλη μου χαρά που συνεργάζομαι με τον Νίκο Τερζή και τον Νεκτάριο Τυράκη σε αυτό το project, αλλά και που ένα τραγούδι μου ακούγεται σε μια πολυεπιτυχημένη και δημοφιλή τηλεοπτική σειρά του Alpha. Ελπίζω να λατρέψετε κι εσείς το ”Game Over” όσο κι εγώ!».
- Βρείτε το «Game Over» στις streaming υπηρεσίες: https://bfan.link/GameOver





