Οι Sofi Tukker μοιράζονται με το κοινό τους το ολοκαίνουργιο single «Original Sin» και παράλληλα ανακοινώνουν τη κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου νέου album «Wet Tennis» στις 29 Απριλίου από τη Panik Records/ Sony Music.
Το «Original Sin» είναι το ευαγγέλιο του να είσαι καλός με τον εαυτό σου και να απορρίπτεις οτιδήποτε σε χαλάει. Ένα track το οποίο σε βάζει κατευθείαν στο κόσμο των Sofi Tukker, μ’ ένα μοναδικό ρυθμό κι ένα εθιστικό ρεφραίν.
«Το “Original Sin” είναι ο τέλειος τρόπος για να παρουσιάσουμε στον κόσμο το τι να περιμένουν από το “Wet Tennis” και είναι πολύ εμβληματικό για τους “the freak fam”, τηn κοινότητά μας… To “Wet Tennis” είναι το ακρώνυμο για το “When Everyone Tries To Evolve, Nothing Negative Is Safe” και γι’ αυτό μιλάει αυτό το τραγούδι. Ζούμε σ’ έναn προβληματικό κόσμο, δεν είναι δικό μας λάθος που έχουμε προβλήματα κάποιες φορές. Είναι κάτι που μας κάνει ανθρώπους. Όταν όμως εξελισσόμαστε όλοι μαζί και το γιορτάζουμε αντί να κατακρίνουμε ο ένας τον άλλο, θα ξεπερνάμε την αρνητικότητα με πιο οπτιμιστικό τρόπο ζωής», λένε οι Sofi Tukker.
Το single συνοδεύεται από music video το οποίο είναι ο ορισμός του παιχνιδιάρικου ερωτισμού και παρουσιάζει την χαρούμενη και σαγηνευτική εικόνα που θα έχει το «Wet Tennis». Τα γυρίσματα έγιναν σε μια τροπική ηλιόλουστη τοποθεσία στο Oahu, στη Χαβάη, με σκηνοθέτη τον Aerin Moreno και creative direction την Amber Park (Camila Cabello, Madison Beer). Οι Sofi Tukker εμφανίζονται με ειδικά σχεδιασμένα «Wet Tennis» ρούχα του Johnny Wujek (Katy Perry, HBO’s Legendary) για να δημιουργήσουν την ιδέα ενός γεμάτου έκσταση αγώνα τένις, αλλά με τη μεταφορική έννοιά του.
Παράλληλα, οι Sofi Tukker ετοιμάζονται για την παγκόσμια περιοδεία τους, που θα αρχίσει στις 21 Μαΐου από την Ουάσιγκτον και θα περιλαμβάνει 19 σταθμούς σε Αμερική και Καναδά.