Ο Enrique Iglesias κάνει το απόλυτο comeback με το νέο τραγούδι «Fria», το δεύτερο single από το επερχόμενο album του, «Final Vol.2».
Το «Fria», που κυκλοφορεί από την Panik Records/ Sony Music, είναι ένα μοναδικό track που συνδυάζει την pop μουσική με το latin ρεπερτόριο για το οποίο φημίζεται ο superstar. Στο τραγούδι συμμετέχει και ο Yotuel που επίσης έχει γράψει ιστορία στην latin μουσική.
Ο Enrique και ο Yotuel κατάφεραν μαζί με την pop κουλτούρα να συνδυάσουν ένα light άγγιγμα ska, με σκοπό να βάλουν τους ακροατές στον κόσμο του party και της χαράς.
«Τον Yotuel τον θαυμάζω σαν καλλιτέχνη και η συνεργασία μας σε αυτό το project ήταν πραγματικά απίστευτη. Ο σκοπός μου είναι να φέρνω το καλύτερο δυνατόν στους θαυμαστές μου και με το “Fria” το καταφέραμε στο έπακρο», είπε ο Enrique.
Το «Fria», σε παραγωγή του Carlo Paucar και μίξη του Randy Merrill, θα περιλαμβάνεται στο album «Final Vol.2», που θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο.
To album «Final vol.1» που προηγήθηκε ξεπέρασε τα 3 δισεκατομμύρια streams με αποτέλεσμα να γίνει 6 φορές πλατινένιο παγκοσμίως, ενώ ο Enrique εδραίωσε τη θέση του ως παγκόσμιο latin icon, καθώς μετρά 154 singles στο #1 του Billboard και του Hot Latin Songs.
Παράλληλα, την Άνοιξη ο αγαπημένος καλλιτέχνης περνά στη δεύτερη φάση της περιοδείας «The Trilogy Tour», μαζί με τους Ricky Martin και Pitbull, σε Αμερική και Καναδά.